Despre noi

Despre noi

De la idee la succes

Ca agenție de web design, ajungi să oferi cele mai bune servicii de promovare și comunicare în mediul online atunci când știi să asculți și să înțelegi nevoile clienților cu care lucrezi. MagicPx a învățat asta de-a lungul timpului și ne mândrim nu doar cu un portofoliu solid de clienți, ci și cu rezultatele pe care le-am livrat pentru ei în cei peste 9 ani de muncă.

Oferim servicii diverse și complete de web design, optimizare SEO, mentenanță site și grafică publicitară, însă dacă ar fi să le rezumam la o singură activitate, aceasta ar fi "întărirea business-urilor mici". Practic, orice nevoie ar avea afacerea dumneavoastră, ea își va găsi soluția oportună la primul schimb de email cu noi.

O simplă idee pe care ne-o împărtășiți poate fi transformată, alături de noi, într-un proiect de mare succes. Iubim ceea ce facem, iar acest detaliu poate face diferența ...

Poate face diferența între o afacere banală și una care să poată atrage atenția potențialilor voștri clienți. Ne consultăm, alegem de comun acord un plan de lucru solid și suntem mai mult decât convinși că alegându-ne, veți avea siguranța că site-ul dumneavoastră va beneficia de un design de înaltă calitate, atractiv și ușor de utilizat.

Cum lucrăm

Tu ne spui nevoile, noi îți dăm
soluția

analiza site

01. Analiză și planificare

Analizăm piața, concurența ta, tendințele din mediul online și din nișa în care activezi și planificăm proiectul.

implementare site

02. Implementare

Muncim la proiect, găsim soluții și implementăm ideile care te ajută și care fac afacerea ta mai eficientă.

realizare site

03. Finalizare proiect

Realizăm modificările stipulate de tine, optimizăm site-ul și îl pregătim pentru lansare, după care ți-l predăm.