Grafică publicitară

Grafică & Logo Design

Ce reprezintă grafica publicitară?

Grafica publicitară reprezintă serviciul de creație și pregătire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expoziționale, decorări auto și orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitară trebuie să atingă 2 obiective: să capteze atenția consumatorului și să îi transmită mesajul dorit.

Cu o experiență în domeniul creației publicitare și având la bază pasiunea, creativitatea și răbdarea satisfacerii nevoilor clienților, MagicPx oferă o gamă largă de servicii și soluții de promovare.

Servicii oferite

  • Design grafic (logo, afișe, bannere, broșuri, etichete, cărți de vizită, flyere, calendare, etc.)
  • Design vectorial

Logo-ul sau sigla companiei vă ajută la creșterea și dezvoltarea afacerii. Dacă aveți un logo profesionist, clienții au asigurarea că au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuală de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializați în logo design, branding, corporate identity (creare siglă firmă, design cărți de vizită, cd de prezentare, foi cu antet, broșuri, cataloage, manuale de brand, flyere, semnătură e-mail).

Realizarea logo-ului durează 2-3 zile lucrătoare. Logo-ul va fi realizat și livrat în format vectorial, necesar pentru tipar. Veți primi totodată și sigla în format pdf, png transparent, pentru preview sau inserare în documente. Până la alegerea variantei finale de siglă, vor fi mai multe propuneri de design, iar în funcție de cerințele dumneavoastră, eventuale modificări.