Mentenanță site

Suport & mentenanță website

Ce este serviciul de mentenanță site?

Mentenanța site-ului ajută la reducerea costurilor, la îmbunătățirea soft-ului și a graficii site-ului dumneavoastră, cât și la optimizarea poziționării la motoarele de căutare. Noi urmărim dezvoltarea prosperă a marketing-ului, găsind variate modalități de a reduce costurile și de a adăuga valoare strategiilor de publicitate. Construirea unui site web și folosirea soluțiilor de marketing pe internet s-au dovedit a fi cele mai bune instrumente, în condițiile în care internetul oferă mai multe beneficii de marketing decât orice alt instrument mass-media.

Mentenanța site-ului este un serviciu care vă permite controlarea și menținerea conținutului site-ului dumneavoastră. De asemenea, ajută la creșterea accelerată a traficului web, astfel site-ul dumneavoastră devenind din ce în ce mai vizitat, aducând un surplus progresiv de imagine și de venit.

mentenanta site

Serviciul nostru de mentenanță site include actualizarea site-ului în mod regulat și reorganizarea conținutului său. Conținutul este cea mai importantă parte a site-ului. Noi vă putem pune la dispoziție un pachet complet de servicii, care constă în actualizarea, adăugarea, ștergerea și editarea conținutului, ofertelor speciale, produselor noi, stabilirea prețurilor și/sau prezentarea de noi servicii. Pot exista posibilități infinite. Folosim tehnologie de vârf pentru a monitoriza și a menține site-ul dumneavoastră, realizând ajustări pentru îmbunătățirea capacității lui.

Noi analizăm statisticile site-ulului, realizând modificările necesare pentru a-l îmbunătăți. Soluțiile de reorganizare pot ajuta motorul de căutare, crescându-i astfel vizibilitatea.